La JOG tanca l’any al Museu de la Terrissa

La JOG acomiada l’any amb una magnífica actuació, acompanyada del Cor de Cor i la Coral Santa Margarida, i dona la benvinguda a les festes nadalenques des del municipi de Quart.

Les actuacions del concert d'aquest diumenge van començar amb el Cor de Corcoral juvenil del municipi, i la Coral Santa Margarida, coral d’adults també de la localitat, ambdues dirigides per Rosa Domingo. Tot seguit va irrompre la JOG amb tota la seva energia i esplendor, dirigida magistralment per Albert Bosch.
El llac dels Cignes va ser la peça triada per obrir l’actuació. Pirates del Carib va donar força i va arrencar uns sonors aplaudiments del públic que diumenge, novament, va ocupar l’emblemàtic Museu de la Terrissa fins a omplir-lo del tot. Bosch ha fet una breu presentació de La gran porta de Kíiv. L’ocasió s’ho valia i la interpretació va ser molt meritòria. Va tancar la tercera de les actuacions de la jornada The final countdown un extraordinari moment per rememorar melodies "vuitanteres" per al públic menys jove de la sala.


La darrera part de l’actuació van interpretar dues peces conjuntes amb el Cor de Cor (Yerushalaim shel zahav -Jerusalem d’or- i A whole new world). JOG, Cor de Cor i Coral Santa Margarida van finalitzar conjuntament amb dues genialitats musicals Jingle Bells de James Pierpoint i Santa Nit de Franz Gruber. Absolutament imprescindibles en aquestes dates tan assenyalades.

La JOG us desitja unes bones festes nadalenques i un millor 2020!Nota publicada, dilluns 23 de desembre de 2019