Nota Informativa de l'EMG

Actualment estem vivint un episodi inèdit en la nostra història. No només per l’afectació sobre les persones, sinó per la rapidesa i immediatesa en què tots hem hagut de reaccionar davant aquesta crisi.

L'Escola de Música del Gironès ha centrat la seva atenció, davant l'estat d'alarma decretat pel Govern i les diferents normes que les administracions han anat aprovant, en dos eixos: vetllar per garantir la salut dels seus alumnes i del seu personal docent i no docent; prendre les mesures necessàries perquè l’impacte sigui el menor en la vocació de servei que prestem.

Les situacions viscudes per tots nosaltres han estat i són d’una greu alteració de la nostra quotidianitat. Tanmateix, hem fet i estem fent tot el necessari per, en la mesura dels nostres mitjans, seguir oferint i impartint les sessions educatives musicals amb el millor servei possible. Som conscients que ningú està preparat per a una emergència d’aquesta magnitud, però també som responsables de, malgrat tot, seguir formant el nostre alumnat i garantir l’estabilitat del professorat. Per això, totes les mesures que hem adoptat han perseguit i persegueixen no deixar sense atendre a cap ni un de vosaltres, en la mesura del que és factible i viable.

Conseqüentment, com que hi ha activitats que no es poden fer telemàticament: les formacions musicals (Jove Orquestra del Gironès i Escola de Guitarres del Gironès), l'Aula de Música Moderna, les activitats grupals del Cant Coral i Teatre Musical i els grups col·lectius de música moderna (denominats combos) no es cobraran els seus respectius rebuts aquest mes d’abril. En relació amb la resta d’activitats musicals estarem amatents de l’evolució de la pandèmia als efectes de replantejar, si escau, unes noves quotes. De moment, l’EMG ajorna el cobrament dels rebuts de les quotes mensuals d’aquest mes d’abril.

EMG