Nota informativa: Resolució SLT/1/2021

La Resolució SLT/1/2021, de 4 de gener, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya, publicada el dimarts 5 de gener al DOGC, obliga fins al 17 de gener de 2021 que totes les classes de música que imparteix l’EMG no es puguin fer de manera presencial. Això significa dur a terme les sessions lectives en el mateix horari assignat però de manera telemàtica.

El professorat respectiu de cadascuna de les vostres classes de música contactarà per fer les sessions telemàtiques amb els mitjans que l’EMG posa a la vostra disposició, així com els nous horaris dels eventuals casos reprogramats. S’ajorna l’activitat dels grups d’alumnes de Petits Músics, Sensibilització 1 i Sensibilització 2, llevat que, en el cas d’alumnes de Sensibilització 2, l’alumnat formi part d’una classe mixta i vulgui dur a terme igualment l’activitat. Les quotes d’aquests col·lectius queden temporalment ajornades.

Una vegada s’hagi superat aquest termini, de conformitat amb la situació que ens trobem, es durà a terme una nova comunicació.

Escola de Música del Gironès