InscripcióPeríode extraordinari de matriculació a l'EMG!

El període extraordinari de matriculació a l'EMG comença el dia 27 d'agost i finalitza el 5 de setembre. Només s'acceptaran alumnes de llenguatge musical que puguin formar part d'algun grup de llenguatge musical ja preestablert. Els alumnes d'instrument i de música a mida es troben sotmesos a disponibilitat instrumental i horària. No es cobrarà cap quota ni es girarà cap rebut pel sol fet de matricular-se, fins que no s'hagi assignat un horari a l'alumnat de comú acord entre les parts. Per a qualsevol dubte contacta amb nosaltres: 972 213 533 - www.emg.cat - emg@girones.cat

El curs començarà el 12 de setembre de 2018 i acabarà el 21 de juny de 2019.
L'acceptació de les condicions generals i l'inici del procediment els trobareu a la part inferior d'aquesta pàgina, junt amb el tríptic del proper curs escolar.

Vine a fer música amb nosaltres!

Condicions Generals:
Esteu accedint al formulari de matriculació en línia de l'EMG.
Si teniu coneixements musicals, impartits per una escola de música o un conservatori, i desconeixeu quin és el vostre nivell, abans d'omplir el formulari de matriculació contacteu amb l'equip pedagògic del centre mitjançant un correu electrònic adreçat a edemg@girones.cat o truqueu al 972 21 35 33.
Les dades acadèmiques inscrites seran validades pel professorat de l'EMG. En posterioritat rebreu una confirmació electrònica de la matriculació.
Caldrà informar de qualsevol canvi en les vostres dades personals o econòmiques als serveis administratius de l'EMG amb la major promptitud possible.


El responsable del tractament de les dades és l’Escola de Música del Gironès (Consell Comarcal del Gironès).
Les dades seran tractades amb finalitats docents i d’organització dels serveis.
Les dades es tractaran amb el vostre consentiment per donar compliment a les obligacions pròpies de l’Escola.
No es comunicaran a altres persones.
En qualsevol moment podrà accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol•licitar la limitació del tractament o oposar-s’hi.   
Pot consultar informació addicional sobre protecció de dades a la nostra pàgina web