Inscripció

Obert el període extraordinari d'inscripció del Curs 2020-2021

A partir del dia 24 d’agost fins al 10 de setembre (ambdós inclosos) totes les persones interessades en aprendre música a l'Escola de Música del Gironès podeu matricular-vos mitjançant aquest enllaç. La inscripció es fa exclusivament per via telemàtica. La persona interessada haurà de clicar a l’enllaç del procediment de matriculació.

Noves propostes perquè ens acompanyeu aquest proper curs, que començarà el 14 de setembre de 2020 i acabarà el 22 de juny de 2021.

EMG / Díptic informatiu Curs 2020-2021


Condicions Generals:
Esteu accedint al formulari de matriculació en línia de l'EMG.
Si teniu coneixements musicals, impartits per una escola de música o un conservatori, i desconeixeu quin és el vostre nivell, abans d'omplir el formulari de matriculació contacteu amb l'equip pedagògic del centre mitjançant un correu electrònic adreçat a edemg@girones.cat o truqueu al 972 21 35 33.
Les dades acadèmiques inscrites seran validades pel professorat de l'EMG. En posterioritat rebreu una confirmació electrònica de la matriculació.
Caldrà informar de qualsevol canvi en les vostres dades personals o econòmiques als serveis administratius de l'EMG amb la major promptitud possible.


El responsable del tractament de les dades és l’Escola de Música del Gironès (Consell Comarcal del Gironès).
Les dades seran tractades amb finalitats docents i d’organització dels serveis.
Les dades es tractaran amb el vostre consentiment per donar compliment a les obligacions pròpies de l’Escola.
No es comunicaran a altres persones.
En qualsevol moment podrà accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol•licitar la limitació del tractament o oposar-s’hi.   
Pot consultar informació addicional sobre protecció de dades a la nostra pàgina web