Matriculació i reunió telemàtica pel curs 2020-2021

El passat 1 de juny, l'Escola de música del Gironès va obrir el període de matriculació pel curs 2020-2021 amb nivells i propostes a partir dels tres anys, i aules a 16 municipis del Gironès. El període de matriculacions finalitzarà el dia 22 de juny.

Per a mantenir un primer contacte amb les famílies dels nous alumnes i aportar informació de primera mà als interessats, s’han celebrat reunions telemàtiques mitjançant la plataforma Zoom. La darrera d’aquestes reunions serà el proper dilluns 15 de juny a les 12 h (ID: 810 6427 5046).

En aquestes reunions les famílies han pogut estar en contacte amb diversos professors de l’Escola que han explicat el tipus de formació que s’imparteix, les modalitats a l’aula, les activitats grupals que es realitzen i han contestat a les preguntes de caràcter pedagògic que se’ls hi adreçaven.

Els professors i diferents responsables de l’Escola de Música del Gironès han manifestat la satisfacció per aquestes trobades telemàtiques, destacant el fet que l’interès per la formació musical dels seus fills fa que es desenvolupin en un ambient distès i proper. Alhora, aquestes reunions serveixen per apropar l’Escola a persones que desconeixen la seva activitat i actuacions.

Us animem a fer difusió dels continguts i del material que us facilitem. Ajudeu-nos a fomentar la música entre els nens i joves de la comarca.

Ara més que mai, fem música!


CARTELL PDF: https://drive.google.com/file/d/1p3OunLuzCSDhTQdRnuv3jjhi-juCR4aM/view?usp=sharing

CARTELL JPG: https://drive.google.com/file/d/1Yt2rX3EiI-SsqHNji1tLw485U-b4SJbd/view?usp=sharing

DÍPTIC INFORMATIU: https://drive.google.com/file/d/1JUBDiz-qwagr-JCTfpOX02k6xLZJ9tbB/view?usp=sharing

VÍDEO: https://drive.google.com/file/d/11SrO1XKsJf000T8g_vDpEmE7g1kfWzz-/view?usp=sharing

TWITTER DE L'EMG:
https://twitter.com/EMGirones_

FACEBOOK DE L'EMG:
https://www.facebook.com/EscolaMusicaGirones/

INSTAGRAM DE L'EMG:
https://www.instagram.com/escolademusicadelgirones/