INSCRIPCIÓ AL CURS 2020-2021 DE L'AULA DE MÚSICA MODERNA

Instruments individuals:
Cant modern, guitarra elèctrica, guitarra acústica, guitarra flamenca, contrabaix, baix elèctric, bateria, percussió, trompeta i violí.

Instrument del combo (grup musical):
Cant modern, guitarra elèctrica, guitarra acústica, guitarra flamenca, contrabaix, baix elèctric, bateria, percussió, trompeta, violí, flauta travessera, saxo, clarinet, piano.

Professors a càrrec dels combos:  Fonso Castillo (Guitarra elèctrica, acústica i flamenca i veu), Joan Bossacoma (Contrabaix i baix elèctric), Enric Canada (bateria i percussió)
INSCRIPCIÓ AL CURS 2020-2021 
DE L'AULA DE MÚSICA MODERNA 


Obert el període d'inscripció del curs 2020-2021 de l'Aula de Música Moderna

Arrenca el període de matriculació a l'Aula de Música Moderna, fins al dia 11 de juliol de 2020. La inscripció es fa únicament per via telemàtica. Qualsevol persona que vulgui matricular-se a l'Aula de Música Moderna, solament podrà fer-ho mitjançant el procediment telemàtic.
  
Una proposta moderna, engrescadora i dinàmica perquè ens acompanyeu aquest proper curs!

Sigueu benvinguts i benvingudes!

Condicions Generals:
Esteu accedint al formulari de matriculació en línia de l'Aula de Música Moderna de l'EMG.
Si teniu dubtes, abans d'omplir el formulari de matriculació contacteu mitjançant un correu electrònic adreçat a emg@girones.cat o truqueu al 972 21 35 33. Les dades d'inscripció seran validades pel professorat de l'Aula de Música Moderna de l'EMG. En posterioritat rebreu una confirmació electrònica de la matriculació.
Caldrà informar de qualsevol canvi en les vostres dades personals o econòmiques als serveis administratius de l'EMG amb la major promptitud possible.

El responsable del tractament de les dades és l’Escola de Música del Gironès (Consell Comarcal del Gironès). Les dades seran tractades amb finalitats docents i d’organització dels serveis.
Les dades es tractaran amb el vostre consentiment per donar compliment a les obligacions pròpies de l’Escola. No es comunicaran a altres persones.
En qualsevol moment podrà accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol•licitar la limitació del tractament o oposar-s’hi. Pot consultar informació addicional sobre protecció de dades a la nostra pàgina web